Header image
 
  
 
 

 


 
 
HVEM ER JEG?

Jeg hedder Gunvor Lund. I 2005 startede jeg privat praksis på deltid i Nyborg.

Jeg blev i juni 07 optaget i Dansk Psykoterapeut forening, hvilket er et kvalitetsstempel indenfor den terapeutiske verden.

I 1998 tog jeg en 1-årig uddannelse til Marte Meo terapeut (kommunikation og samspil v.h.a. video). Fra 1999-2006 uddannede jeg mig til krop/gestalt-terapeut fra Institut for Gestaltanalyse. Lederne af uddannelsen er cand. psyk. Niels Hoffmeyer, cand. psyk. Torben Thaulow og terapeut og afspændingspædagog Birthe Jacobsen. Jeg er uddannet individual-, par- og gruppeterapeut (en 5½ - årig videreuddannelse). Jeg færdiggør i oktober 2011, en 3-årig uddannelse til chok/traume terapeut (SE terapeut).

De første år var jeg ansat i en børnerådgivning, hvor jeg arbejdede med tidlig kontakt i sårbare familier. I 2001 og frem til nu har jeg været familieterapeut på en familie-dagbehandlingsinstitution i 2½ år, familiebehandler i et familiehus 2½ år og psykoterapeut i TUBA (terapi og rådgivning til voksne børn af alkoholikere) i 4 år. Fra 1.3.2011 arbejder jeg på at blive selvstændig psykoterapeut på fuld tid.

Jeg er født i 1960. Bor i Nyborg, er gift med en lærer og har 4 voksne børn og 3 børnebørn.

I 1986 blev jeg færdiguddannet som jordemoder og arbejdede som sådan i 10 år. I 1996 blev jeg optaget af at arbejde med familier der havde det svært.