Header image
 
  
 
 

 


 
 
EFTERFØDSELSREAKTIONER

Det er kendt at hver 4. kvinde og hver 8. mand oplever en efterfødselsreaktion. Der findes en række symptomer på efterfødselsreaktioner (se artikel).

Nogle gange er det ikke nok at snakke med sundhedsplejerske eller egen læge. Det kan blive nødvendigt at gå i terapi og finde ud af hvad det er der ligger til grund for reaktionen. Krop/gestaltterapien kan hjælpe dig til at forstå baggrunden for, at du reagerer, som du gør. Terapien kan hjælpe dig ud af det kaos du befinder dig i. Du vil få hjælp til at finde balancen igen så du kan være nærværende og kontaktfuld i samværet med dit barn. Udover gestaltterapien bruger jeg ofte Marte Meo metoden (læs mere på siden Marte Meo). Jeg har særdeles gode erfaringer med at bruge denne metode til at genoprette mor/barn, forældre/barn samspillet igen.

Jeg har erfaring med ovennævnte gennem mit arbejde som jordemoder i 10 år. Jeg vil have mulighed for at gennemgå fødselsforløb og tilbyde samtaler om de til tider skræmmende tanker der kan opstå i tiden efter fødslen. Jeg arbejder udfra et stort erfaringsgrundlag om kriser og traumer i forbindelse med graviditet, fødsel og barselperiode.
Når det handler om usikkerhed i.f.t. at tyde barnets signaler eller når barnet græder meget (kolik) har jeg gode erfaringer med Marte Meo.